Upgrade naar de KiQkstart

Jouw KiQkstart

Jouw groeipaspoort een unieke tool voor jou. Super snel inzicht in waar je ontwikkeling echt zit als ondernemer.

Maar dat is nog niet genoeg. We gaan nu echt starten.

Kies daarom voor de KiQkstart, een praktisch groeiprogramma boordevol handige tips en adviezen. En een heel jaar gebruik van de unieke op maat ontwikkelde lesmodules. Vergeet ook de super handige werkdocumenten niet die je dagelijks kunt gebruiken voor de groei van je onderneming.

Schroom dus niet en kies direct voor de KiQkstart.

Welk pakket kies jij?

KiQkstart
Eenmalige betaling

Wat gaaf dat jij het aandurft om
alles uit jezelf en je bedrijf te halen!
29
95
p/mnd
  • Per jaar betalen
Voordelig!

KiQkstart
Maandelijkse betaling

Het gaat er niet om wat je zegt,
het gaat er om wat je doet!
39
95
p/mnd
  • Per maand betalen

Dit is wat jij krijgt in de KiQkstart!

Jouw groeipaspoort

  • Scan jouw ondernemersprofiel!
  • Inzicht in jouw succes- en verbeterfactoren.

Succesroute op maat

  • Zes unieke en gave leermodules voor jou!
  • Praktische lessen, tips en opdrachten op maat.

Kennis on-demand

  • Elke week vernieuwende informatie in de bibliotheek!
  • 24/7 toegang tot kennis van de beste specialisten.
groeiroute succesroute succes route mkbplein hengelo kiqkstart

Lesmodules op maat

Na de scan gaan we aan de slag en hebben we een hele gave succesroute voor je ontwikkeld. Deze route is gebaseerd op de APMSOF® methode. Een hele gekke naam, maar het gaat om de letters.

Deze letters geven de volgorde weer van de modules waarmee we je begeleiden naar succes. We beginnen bij jouw ambitie (A) als ondernemer, die gevolgd wordt door jouw product / concept (P) goed in beeld te brengen.

Na deze twee modules gaan we ons verder verdiepen in jouw onderneming. Hierin kijken we naar vier vitale onderdelen: jouw marketing (M), jouw salesactiviteiten (S), de organisatie (O) en tenslotte zullen we aandacht besteden aan de beste financiële invulling (F).

Door het volgen van deze unieke route garanderen we succesvolle groei voor jou als ondernemer en een gave ontwikkeling van jouw concept en onderneming.

Kennis on-demand

De kracht van de herhaling! Jij moet onderwerpen, tips en adviezen snel en makkelijk kunnen terugvinden. Daarom hebben we een hele gave bibliotheek voor jou ontwikkeld. Aan de hand van de APMSOF® letters kun je die informatie vinden die je op dat moment nodig bent voor jouw ontwikkeling.

Zo hebben we de meest praktische “Netflix bibliotheek” voor ondernemers bedacht, alles netjes op letter geordend. En niet te vergeten, elke week komt er inspirerende nieuw informatie bij. En ja, alles wordt per letter bedacht. Gaaf he!

Deze wekelijks tips en informatie ontvang je natuurlijk rechtstreeks van ons, maar wil je het later nog een keer nakijken of gebruiken dan kun je alles terugvinden in dé bibliotheek voor ondernemers. Zo ben je altijd geholpen! 

Start nu met jouw KiQkstart!

KiQkstart
Eenmalige betaling

Wat gaaf dat jij het aandurft om
alles uit jezelf en je bedrijf te halen!
29
95
p/mnd
  • Per jaar betalen
Voordelig!

KiQkstart
Maandelijkse betaling

Het gaat er niet om wat je zegt,
het gaat er om wat je doet!
39
95
p/mnd
  • Per maand betalen

Leroy van Dapperen

Business2People

Naast het coachingstraject ook gestart met de KiQkstart. Wow, ik had niet verwacht dat ik dit allemaal kreeg. Super praktisch, herkenbaar en ondanks dat het digitaal is ook erg persoonlijk!  Aanrader! 

Tom Hooge Venterink

MarketingCannon

Met de KiQkstart kreeg ik een erg goed beeld van mij als ondernemer, mijn sterke en zwakke punten werden na de scan direct inzichtelijk. Nu volop bezig met de lesmodules, lekker praktisch en erg leerzaam!