MKB Plein

Digicademy

De eerstvolgende bijeenkomsten van de Startup Academy staan gepland op:
- Woensdag 24 maart
- Woensdag 21 april

Tijd: 15.00 – 17.00 uur (vanaf 14.45 uur digitale inloop)
Locatie: Digitaal

Ondernemen is doorgaan, in oplossingen denken en elkaar helpen, juist in deze tijden! Vanwege de aangescherpte maatregelen gaan we de komende edities van de Startup Academy digitaal organiseren. Zodra het weer fysiek kan zal de Startup Academy weer op locatie plaatsvinden!

Meld je via onderstaande button kosteloos aan!

Meld je kosteloos aan

Het praktische kennisplatform voor startende ondernemers

“Samen inspireren, leren en realiseren: geef jezelf en je bedrijf een boost!”

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf succesvol start en structureel laat groeien? Hoe kom je als ondernemer van een goed idee, naar een gaaf concept met een heldere business case? Hoe zorg je voor voldoende klanten? Hoe zorg je voor een stabiele en succesvolle organisatie? Hoe ga je als ondernemer zelf om met de groei van je bedrijf en wat wil je echt? Bij elke fase ontstaan er weer nieuwe vragen, kansen en uitdagingen.

Het MKB Plein wil je hierbij helpen met onze Startup Academy. Wij vinden het belangrijk om kennis toegankelijk te maken voor andere ondernemers. Tijdens de Startup Academy delen we onze kennis, ervaringen en praktische tips op basis van de volgende vier thema’s:

1. Ambitie van de ondernemer – wie ben ik als ondernemer en wat wil ik
2. Nieuwe klanten krijgen – de juiste klanten activeren en het verhaal succesvol verkopen
3. Rust en overzicht creëren – het bedrijf organiseren en succesvol groeien met medewerkers
4. Slim financieren – financieren, subsidies en geld overhouden

In korte tijd boosten wij je kennis met een thematische en praktische kennissessie. Vervolgens gaan wij in kleinere groepen uiteen om verder te sparren en kennis te delen. Uiteraard is er ook tijd en ruimte om je eigen vraag of uitdaging te delen met andere ondernemers of 1:1 met een van onze groeicoaches en specialisten. Zij geven je altijd een praktische oplossing of tip die je direct kunt toepassen.

Het gehele programma is er op gericht om jou als ondernemer en je bedrijf te laten groeien op de verschillende thema’s. Ervaren ondernemers laten je aan de hand van praktijk voorbeelden zien hoe je om kan gaan met alle nieuwe vragen, kansen en uitdagingen die in iedere nieuwe fase van je bedrijf op je af komen.

Elke maand is er een Startup Academy en je kunt kosteloos deelnemen.

“Lerende nieuwsgierige ondernemers en hun bedrijven zijn succesvoller!”