Cadeau!
Gratis sparren met de groeicoach

“Samen met de groeicoach aan de slag met jouw groeiambitie”

Schrijf je in voor een gratis sparsessie!

Waar je het zelf even niet weet, jouw groeicoach helpt!

Gratis 1 uur sparren

Met de groeicoach samen naar succes!

  • Jezelf succesvol ontwikkelen in 1 jaar
  • Top 10 problemen oplossen en kansen benutten
  • Meer omzet en winst in 1 jaar
  • Cadeau! Gratis 1 uur Groeicoach

Onze groeicoaches zijn stuk voor stuk praktische ondernemers die jou elke dag willen helpen.

Onderweg naar groei sta je wel eens alleen en begint de twijfel. En juist op dat moment iemand naast je hebben die je snapt en ook direct helpt, dat is veel waard in de zoektocht naar succes!

Plan kosteloos een sparsessie met een van onze groeicoaches!

Esther Borre-Nijland

Totaallift

De klik met Vincent Jansen van MKB Plein was er vanaf de eerste kennismaking. We herkenden onze ambitie, doorzettingsvermogen en dynamiek in zijn gehele aanpak in ons groeiproces als organisatie, waarbij elke medewerker op motiverende wijze werd meegenomen. We hebben samen met MKB Plein een stevige basis gelegd voor toekomstig succes! Een aanrader!

Judith Holtkamp

Leef met LEF!

Mariska is een enthousiaste, vrolijke en zeer gedreven coach. Bij de eerste kennismaking was er een klik. De sessies met haar waren een feestje. Mariska heeft mij veel goede tips gegeven en had goed in de gaten wat mijn valkuil is. Ik beveel Mariska zeker aan.

Arne Lubbers

Virtual Builders

Via Linkedin kwam ik in contact met Nicole van MKB Plein. Na een korte online meeting zijn wij de samenwerking met MKB Plein aangegaan. Het klikte meteen!

 

Nicole heeft me absoluut kunnen helpen in moeilijke vraagstukken en het blootleggen van de zwakke punten van mij als ondernemer. Zeer waardevol, ik zou het iedere ondernemer aanraden.

Julian Flapper

Alles to go

Mariska heeft mij als groeicoach geholpen. Door het traject heb ik mijn vaardigheden op het gebied van ondernemen, marketing en sales verbeterd en veel nieuwe ideeën en inzichten gekregen om mijn bedrijf te laten groeien. Zeker een aanrader!Doe de scan en ontvang gratis jouw groeipaspoort

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je kunt groeien. Dat zie je in jouw groeipaspoort!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte met tips en inspiratie voor ondernemers.