Wat is jouw groeiambitie?

Het MKB Plein heeft voor elke groeiambitie en uitdaging een concreet programma en biedt praktische handvaten en oplossingen waarmee ondernemers direct aan de slag kunnen.

1. Workshop: Top 10 starters problemen en hoe je deze eenvoudig oplost

Allereerst moet je goed begrijpen voor jezelf waarom je iets ervaart als een probleem. Heb je het probleem al of verwacht je ergens een probleem te krijgen. Vaak is dat lastig voor jezelf en is het prettig om praktisch geholpen te worden. Om een vervolg te geven aan de Startup Academy, hebben we een praktische workshop ingericht waarin we bij de Top 10 starters problemen ook de belangrijkste tips geven hoe deze problemen op te lossen voor jouw bedrijf.

2. Je eigen groeiplan en -coach

Ben je geïnteresseerd in een programma waarin we de top 10 Startersproblemen met je doornemen voor jouw bedrijfje en wil je dat we je in de praktijk helpen met een groeiplan zodat je kunt versnellen en een mooie groei realiseert het komende jaar, dan kunnen we je helpen met de aanvraag van een subsidie van € 1.000,-

3. Samen met de groeicoach jouw route kiezen

Heb je vandaag leuke dingen gehoord en wil je een oriëntatie op wat voor jou de mogelijkheden zijn dan kun je ook een kennismaking inplannen met een groeicoach. De groeicoach kijkt samen met jou onder het genot van een kopje koffie naar de praktische wensen die je hebt en adviseert je in de beste route naar succesvolle groei.

4. Thematische workshops praktisch ondernemen

Weet je al tegen welke starters problemen jij als ondernemer aan loopt en wil je meer weten en leren over één van de besproken thema’s? Dan zijn wellicht de thema workshops iets voor jou. Tijdens deze workshops gaan we op praktische wijze in hoe je succesvol aan de slag gaat met jouw bedrijfsplanning, je marketing activiteiten om meer leads te verzamelen, je sales aanpak voor meer nieuwe klanten, je organisatie om meer rust en overzicht te creëren of met je financien om meer inzicht en winst uit je bedrijf te halen.