Wat is jouw route naar succes?

In gesprek gaan met het MKB-plein is je eerst stap van een mooie reis op weg naar de bestemming die jij als ondernemer voor ogen hebt.

GRATIS GROEI IDEE
MKB plein

MKB Consultancy

Boost voor je business nodig?

Hebben we allemaal hoor. Hoe fijn is het als je jouw ideeën, plannen, gedachten én onzekerheden kunt bespreken met iemand die er verstand van heeft? Iemand die het klappen van de zweep kent en al vele ondernemershobbels genomen heeft.
MKB plein

MKB Juridisch

Als ondernemer hoef je niet overal verstand van te hebben.

Bij de start van je bedrijf komt er veel op je af, en als het eenmaal loopt, verandert dat niet. Het is daarom goed om vanaf het begin stil te staan bij wat er op juridisch vlak allemaal geregeld moet worden.
MKB plein

MKB Digitaal Ondernemen

98% van de mensen beginnen hun zoektocht online.

Door digitale groei zorgen wij voor MKB bedrijven met een focus op de lokale markt. Wij ontzorgen daarmee de ondernemer bij online ondernemerschap.
MKB plein

MKB Marketing

Samen gaan wij jouw doelen behalen!

Wij maken campagnes om de omzet te laten groeien, personeel te vinden en/of de klantcommunicatie te verbeteren. Dit alles om de doelen van de klant te behalen.
MKB plein

MKB Presentatie

Iets uitpakken, dat is zo ongeveer het leukste dat er is.

We doen allemaal ons best om onderscheidend te zijn met ons product of met onze dienst. Een goed verpakt item of een relatiegeschenk geeft de ontvanger het gevoel bijzonder te zijn. Als je dat kunt bereiken, heb je al een groot deel van je onderscheidend vermogen te pakken.
MKB plein

MKB Sales

Haal alles uit LinkedIn

Social Selling is de kunst van klanten naar je toe laten komen. Je draait het traditionele verkoopproces om en kunt op een warme wijze je doelgroep uiteindelijk benaderen om tot een afspraak te komen.
MKB plein

MKB Telecom

Zorgt voor goede bereikbaarheid.

Met de telefonieoplossing van MKB Telecom haal je het meest efficiënte, complete en meest flexibele zakelijke telefonieplatform in huis. We richten het in zoals jij dat wenst. Wil je op een vaste lijn bereikbaar zijn? Op je mobiel? Via een applicatie op je computer? Of allemaal tegelijk? Het kan allemaal, we integreren het naadloos voor je.
MKB plein

MKB Pensioenen

Onderneem nu maar denk aan later.

Uit ervaring weten wij dat voor startups en scale ups een pensioenregeling weinig prioriteit heeft. Elke euro is er één en die investeer je liever in je bedrijf. Vaak gaan mensen er pas over nadenken als er iets aan de hand is. Dan worden ze wakker en moeten alle zeilen worden bijgezet om zaken vlot te trekken.