In drie stappen naar groei!

Het MKB Plein kan jou als ondernemer op verschillende manieren helpen; van enkel een intake en organisatiescan tot een advies met een stappenplan voor het groeitraject of het volledig ontzorgen door het groeitraject ook samen te regisseren en te realiseren.

Neem contact op
MKB plein

Intake & scan

Tijdens de intake en scan worden de ambitie en de succes- en verbeterfactoren van de onderneming in beeld gebracht op het gebied van commercie, organisatie en finance. Op basis van deze 0-meting ontvang je het rapport wat het fundament vormt voor groei van jouw onderneming.

MKB plein

Advies groeitraject

Op basis van de resultaten van de intake en scan worden de verbeterfactoren vertaald naar een concreet programma van het MKB Plein. De activiteiten worden op basis van de ambitie, wensen, scanuitkomsten en budgetten in de tijd weggezet zodat we de verbeterfactoren gedetailleerd, met de juiste snelheid en op het juiste moment kunnen ombuigen naar succesfactoren voor jouw onderneming.

MKB plein

Regie & uitvoering

Vanuit de programma’s in het groeiplan kun je aan de slag met de uitvoer om ook daadwerkelijk groei te realiseren. Het MKB Plein kan vanuit een regisserende en uitvoerende rol hierbij helpen, afhankelijk van de aanwezige kennis en capaciteit binnen jouw onderneming. Neem contact op en zet die stap van een mooie reis op weg naar de bestemming die jij als ondernemer voor ogen hebt!