MKB plein

Programma Succesvol Starten

Het MKB Plein begeleidt ondernemers bij de start en groei van hun bedrijf. Wij geven inzicht op besparingen, praktische tips, groeikansen en maken samen met jou de juiste route naar succes.

Heb jij ook één van de volgende vragen?

- Hoe zorg ik voor nieuwe klanten?
- Welke verhaal kan ik het beste vertellen aan mijn (potentiële) klant?
- Hoe creëer ik rust en focus als ondernemer?

Programma Succesvolle Starten

Het programma Succesvolle Start van het MKB Plein is een aanpak waarbij wij de ondernemer en het bedrijf helpen om gestructureerd te kunnen groeien.

Een bedrijf starten vraagt veel van de ondernemer. Vaak organiseert de ondernemer binnen het bedrijf de zaken waar zijn/ haar kennis en talent ligt. Maar buiten deze focus blijven dingen onbewust liggen die wel van vitaal belang kunnen zijn voor de groei.

Om hierin te ondersteunen heeft het MKB Plein een integrale aanpak ontwikkeld waarbij we de ondernemer en het bedrijf helpen om gestructureerd te kunnen groeien.

In ons programma hebben wij 20 fundamentele stappen ontwikkeld. Per stap kan de ondernemer kiezen of deze relevant is voor zijn of haar onderneming. Iedere stap wordt begeleid door een groeicoach. De groeicoach begeleidt de onderneming door de stappen gestructureerd uit te werken.

Ontvang 1000,- euro subsidie

De investering voor het programma Succesvolle Start is normaal € 1250,-. Met de € 1000,- subsidie is de investering slechts € 250,-.

De subsidie is beschikbaar gesteld door de provincie Overijssel en Gelderland om jonge bedrijven, die gestart zijn na 2015, te helpen.

Plan van aanpak

In 4 stappen kunnen wij samen aan de slag.

Stap 1

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op.

Stap 2

Wij nemen contact met jou op, stellen je een aantal vragen om te bepalen of wij je kunnen helpen en maken wij een afspraak.

Stap 3

Nadat wij een kennismaking gesprek hebben gehad wordt de subsidie aanvraag ingediend.

Stap 4

De subsidie is geregeld en wij kunnen samen aan de slag met het programma Succesvolle Start.

Neem contact op