MKB plein

Programma New Business Vitality Program

Het MKB Plein helpt bij het gestructureerd groeien op nieuwe klanten en omzet door new business kansen in en voor uw bedrijf te verzilveren.

New business ofwel het vinden van nieuwe klanten voor een bedrijf, is het grootste goed dat een bedrijf aan boord kan hebben voor de continuïteit. Het is namelijk een gegeven dat ieder bedrijf elk jaar klanten verliest. Echter het is geen natuurlijk gegeven dat een bedrijf ieder jaar nieuwe klanten wint. Dit is de reden dat we vanuit het MKB Plein een programma hebben ontwikkeld waarin we goed zijn geworden in het winnen van nieuwe klanten voor bedrijven.

New Business Vitality Program - Wij winnen nieuwe klanten voor u!

Vinden van nieuwe klanten is wat wij verstaan onder new business. Wij realiseren ook door het te doen, new business resultaten halen, dit noemen wij winnen. Wij vinden nieuwe klanten voor uw bedrijf passende bij uw ambitie als ondernemer. Welke profielen hebben wij geselecteerd die we optimaal kunnen voorzien met ons programma?

Profiel 1: New invest

Na overname, versneld willen groeien om cashflow te genereren voor het versneld kunnen aflossen van financieringen die gepaard zijn gegaan met de overname.

Profiel 2: Current value

Bestaande bedrijven die krimp kennen op hun bestaande producten en markten. Het tij willen keren en daarvoor een new business kanaal ambiëren/ zoeken. Dit kunnen vinden in de vorm van het vermarkten van een nieuwe product, of bij de bestaande producten nieuwe klantengroep(en) dan wel nieuwe verkoopkanalen in te gaan richten.

Profiel 3: Exit value

Een exit voorbereiden waarin door middel van het ontwikkelen van een sterke new business tak binnen het bestaande bedrijf er een nieuwe waarde stroom ontwikkelt dat leidt tot een verhoogde exit waarde.
De wensen die leven bij de diverse benoemde profielen, realiseren we door middels ons programma gestructureerd te groeien op nieuwe klanten voor deze organisaties.

Plan van aanpak

Klik op de onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Neem contact op