MKB Plein

Organisatie

Het MKB Plein gelooft in jouw bedrijf, jouw passie en jouw ondernemerschap. Wij worden gedreven door wat jou enthousiast maakt. Wij zien jouw kwaliteiten en eigenschappen en willen je graag ondersteunen, adviseren en faciliteren in de groei van je onderneming.

“Toen ik begon met ondernemen merkte ik dat ik behoefte had aan sparringpartners, andere ondernemers die mij kunnen ondersteunen met kennis en waarmee ik samen een groei kan realiseren. Ons platform, bestaande uit lokale groeicoaches die zich op veel fronten al bewezen hebben, bieden starters, scale ups en MKB+ bedrijven fysiek en online alle voordelen wat een groeiondernemer vandaag nodig heeft om het bedrijf te laten groeien.”

De groeicoaches van het MKB Plein zijn bedrijfskundige specialisten die inspireren door praktische vragen te stellen of praktische oplossingen te bieden richting ondernemers die we helpen. Het resultaat, altijd een praktisch, direct toepasbare invulling voor jouw onderneming. Het MKB Plein staat niet alleen bekend om de praktische methodiek, maar we realiseren ook door te doen.

Het team van groeicoaches is multidisciplinair inzetbaar zodat voor elk vraagstuk, commercieel, organisatorisch of financieel, de ondernemer optimaal geholpen kan worden.

Ondernemen is samen kansen pakken en vooruitzien! In gesprek gaan met het MKB Plein is je eerste stap van een mooie reis op weg naar de bestemming die jij als ondernemer voor ogen hebt. Onze groeicoaches helpen je daar graag bij!

Vincent Jansen
CEO MKB Plein

Neem vrijblijvend contact op met één van onze consultants.

MKB Consultant

Vincent Jansen
v.jansen@mkbplein.com
06 57 87 05 70

MKB Consultant

Paul Ikink
p.ikink@mkbplein.com
06 82 50 67 60

MKB Consultant

Rob Naaktgeboren
r.naaktgeboren@mkbplein.com
06 23 97 81 90