MKB Plein

Organisatie

Het MKB Plein gelooft in jouw bedrijf, jouw passie en jouw ondernemerschap. Wij worden gedreven door wat jou enthousiast maakt. MKB Plein ziet jouw kwaliteiten en eigenschappen en wil je graag ondersteunen, adviseren en faciliteren in de groei van je bedrijf.

Toen ik begon met ondernemen merkte ik dat ik behoefte had aan sparringpartners, andere ondernemers die mij kunnen ondersteunen met kennis en waarmee ik samen een groei kan realiseren. Ons platform, bestaande uit lokale groeiconsultants die zich op veel fronten al bewezen hebben, bieden starters, scale ups en MKB+ bedrijven fysiek en online alle voordelen wat een groeiondernemer vandaag nodig heeft om het bedrijf te laten groeien.

Op het MKB Plein kunnen beginnende ondernemers vragen stellen, sparren, elkaar ondersteunen en helpen met het opbouwen van het bedrijf, als je dit combineert leidt het tot een groei van je bedrijf.

Samen maken we een plan waarmee jij jouw onderneming verder uit kunt bouwen. Zo zorgen we er samen voor dat de digitale tsunami die op ons afkomt in jouw voordeel gaat werken. We ondersteunen onder andere met het oprichten van een onderneming, digitale groei, organisatie en persoonlijke ontwikkeling. En dit van start up tot rising star! Kortom voor elke ambitie en fase een gepaste persoonlijke ondersteuning vanuit een mooi kennis en netwerkplatform.

MKB Plein helpt met de obstakels die op jouw ondernemerspad komen en meer...! We zijn gestart in de regio Twente en eind volgend jaar zijn voor ons 125 groeiconsultants actief zodat we landelijk kunnen opereren. Dat is óns groeimodel, uitgewerkt volgens de MKB Plein methode.

Ondernemen is samen kansen pakken en vooruitzien! In gesprek gaan met het MKB Plein is je eerste stap van een mooie reis op weg naar de bestemming die jij als ondernemer voor ogen hebt. Onze groeiconsultants staan graag voor je klaar.

Wij garanderen altijd een groei idee bij de koffie!

Vincent Jansen
CEO MKB Plein

Neem vrijblijvend contact op met eens van onze consultants.

MKB Consultant

Vincent Jansen
v.jansen@mkbplein.com
06 57 87 05 70

MKB Consultant

Paul Ikink
p.ikink@mkbplein.com
06 82 50 67 60

MKB Consultant

Rob Naaktgeboren
r.naaktgeboren@mkbplein.com
06 23 97 81 90