Masterclass Rendement

“Ontdek hoe jij meer rendement uit jouw onderneming haalt!”

Praktische inzichten en effectieve tactieken voor fanatieke ondernemers die maximaal willen doorgroeien

Herken je het gevoel dat er meer in jouw bedrijf zit, maar je niet weet hoe dat eruit te krijgen? Geen probleem, je bent niet de enige! Veel ondernemers hebben een heel gaaf bedrijf en voelen de potentie: er zit meer in het bedrijf maar er is nu geen overzicht (“spaghetti in je hoofd”), het business model klopt nog niet helemaal of er is geen duidelijk plan hoe meer rendement te realiseren.

Om succesvol door te groeien met je bedrijf is een succesvolle rendementsaanpak cruciaal! Haal de handrem eraf, organiseer met de juiste focus en creëer in 1 jaar tot maar liefst 10% van de omzet aan extra rendement!

Masterclass Rendement
MKB Plein biedt ambitieuze groeiondernemers de mogelijkheid om in de Masterclass Rendement in 1 middag meer te leren over hoe je kunt groeien in rendement! Gedurende deze middag komen de belangrijkste facetten van slim groeien en renderen aan bod. Altijd vanuit de praktijk en op basis van onze ervaring en toepassing van de rendementsaanpak bij meer dan 100 bedrijven!

Wil je ook meer uit je onderneming halen? Laat je dan inspireren door een middag bij ons te komen. Aan het einde van de middag bieden we je de mogelijkheid om samen met 1 van onze experts specifiek naar de rendementskansen voor jouw onderneming te kijken waardoor je de volgende dag er direct mee aan de slag kunt! Wij garanderen dat we meer rendement uit jouw onderneming kunnen halen.

Behoor jij tot die fanatieke ondernemer die echt alles uit zijn onderneming wil halen, meld je dan snel aan voor onze exclusieve Masterclass Rendement!

Aanmelden voor de Masterclass Rendement

Vul onderstaand formulier in en ontvang een bericht over de eerstvolgende Masterclass Rendement. 

De eerstvolgende Masterclass Rendement staat gepland op:
Op dit moment staat er i.v.m. Covid-19 nog geen nieuwe Masterclass Rendement gepland. Vul je gegevens hierboven in en wij nemen contact op zodra een nieuwe Masterclass Rendement ingepland staat! 

 

Let op: deze masterclass is een kosteloze bijeenkomst. Er is beperkt plek en we bereiden ons persoonlijk voor op de deelnemers. We zijn dan ook genoodzaakt om bij annulering tot 1 week voorafgaand aan de masterclass of bij een no-show €150,- administratiekosten in rekening te brengen.

Doe de scan en ontvang gratis jouw groeipaspoort

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je kunt groeien. Dat zie je in jouw groeipaspoort!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte met tips en inspiratie voor ondernemers.