Jouw Groeicoach

“Samen met de groeicoach aan de slag met jouw groeiambitie”

Samen naar succes!

Waar je het zelf even niet weet, jouw groeicoach helpt!

Samen bouw je sneller

Waar de KiQkstart een zelfstandig traject is, ga je met de groeicoach samen naar succes.

Stuk voor stuk praktische ondernemers die jou elke dag willen helpen.

Onderweg naar groei sta je wel eens alleen en begint de twijfel. En juist op dat moment iemand naast je hebben die je snapt en ook direct helpt, dat is veel waard in de zoektocht naar succes!

Succes gegarandeerd!

Want ons doel is jou binnen 1 jaar succesvol te maken als ondernemer, en dat garanderen we!

Maak kennis met een van onze groeicoaches

Tom Nijland

Nijland Service

Ons bedrijf is in zeer korte tijd explosief gegroeid (en groeit nog altijd), MKB Plein helpt ons binnen alle facetten van ons bedrijf om deze snelle groei zo efficiënt en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Over deze samenwerking zijn wij zéér tevreden!

Sandra Engelbertink

Personele Zaken

MKB Plein, en specifiek Nicole, helpt mij om mijn bedrijf verder te bestendigen, te ondersteunen bij het structureren van mijn groeiplan en helpt focus te houden op de toekomst! Blij mee!

Mariëlle Lubbers

Marigoldtwelve

Nicole heeft voor ervoor gezorgd dat ik mijn passie als food photographer nog professioneler heb neer kunnen zetten. Ze heeft me geholpen met meerdere dingen zoals het vergroten van mijn netwerk, gestructureerder werken, time-management, prioriteiten stellen en nog veel meer.
 
Het enthousiasme wat Nicole uitstraalt en de kennis die ze deelt heeft ervoor gezorgd dat ik na elk gesprek ben weggegaan met een blij en goed gevoel. En met veel meer kennis voor en over mijn business. De hulp en kennis van Nicole is dus zeker een aanrader voor iedereen die een nieuw bedrijf begint en op zoek is naar een goede coach!”

Maarten Niemeijer

Carptwenty

Tijdens het opstarten van het bedrijf Carptwenty heeft Mariska mij begeleid als groeicoach.

 

Mariska is een gedreven en prettig persoon die met prikkelende vragen mensen tot nadenken zet. Uiteindelijk heeft haar coaching mij op nieuwe ideeën gebracht die omgezet zijn in praktische aanpassingen. Ook hebben de sessies daadwerkelijk tot meer omzet en rendement gezorgd.

 

Kortom: het is een goede investering om dit traject met Mariska in te zetten. Zeker weten dat ook jouw bedrijf zal groeien!

Doe de scan en ontvang gratis jouw groeipaspoort

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je kunt groeien. Dat zie je in jouw groeipaspoort!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte met tips en inspiratie voor ondernemers.