MKB plein

MKB Telecom

Zorg voor goede bereikbaarheid

Geen enkele ondernemer kan zich een slechte telefonische bereikbaarheid veroorloven. Van alle eerste contacten met prospects komt namelijk tussen de 70 en de 80 procent telefonisch tot stand. (bron: KPN Telecom)
Uit onderzoek blijkt verder dat 30 procent van alle inkomende telefoongesprekken niet goed wordt afgehandeld of zelfs geheel niet wordt aangenomen.

Zorg ervoor dat jouw bedrijf positief afsteekt tegen de rest!

Voorkom heel lang wachten met een muziekje op de achtergrond, voorkom dat je (potentiële) klanten vier keer worden doorverbonden om vervolgens te horen dat de gevraagde persoon aan het lunchen is of een afspraak buiten de deur heeft.

Met MKB Telecom ben je bereikbaar wanneer en hoe je maar wilt. ‘Hosted telefonie’ of ‘cloud telefonie’ (via internet dus) is de voordeligste oplossing.

Het vraagt een geringe eerste investering en is gemakkelijk op te schalen wanneer dat nodig is. Tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. We werken met de laatste features en die bieden we - anders dan anderen- op maat aan, zodat je precies krijgt wat voor jouw bedrijfsvoering nodig is. Niet meer en zeker niet minder.

Met de telefonieoplossing van MKB Telecom haal je het meest efficiënte, complete en meest flexibele zakelijke telefonieplatform in huis. We richten het in zoals jij dat wenst. Wil je op een vaste lijn bereikbaar zijn? Op je mobiel? Via een applicatie op je computer? Of allemaal tegelijk? Het kan allemaal, we integreren het naadloos voor je.

Wat we ook doen: we meten het effect van je nieuwe systeem. Zo weet je precies in welke mate je klantencontact is verbeterd. Hoeveel korter is de wachttijd? Krijgen klanten meteen de juiste medewerker te pakken?

MKB Telecom zorgt voor een betere bereikbaarheid voor je klanten, je leveranciers en je collega’s.

Meld je gratis aan