MKB plein

MKB Marketing

Wij maken campagnes om de omzet te laten groeien, personeel te vinden en / of de klantcommunicatie te verbeteren. Dit alles om de doelen van de klant te behalen.

Voor een bedrag vanaf 375,- gaan wij elke maand aan de slag. Of het nu gaat om social, mailing of advertising, wij creëren campagnes die de doelgroep aanspreken en waarmee wij de gezamenlijk gestelde doelen kunnen behalen. In de meeste gevallen leveren wij meer op dan dat wij kosten.

Een echte win-win situatie.

Voorbeeld campagne Werving Personeel

Voor één campagnepakket hebben wij voor het bedrijf Waterluxe een wervingscampagne opgezet om personeel te vinden. Hiervoor hebben wij een landingspagina opgezet en een socialpost geplaatst op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Doel: Account manager vinden.
Resultaat: Binnen 1,5 maand heeft Waterluxe een persoon aangenomen.

Voorbeeld campagne Mailing bestaande klanten

Rovince is een bedrijf dat teek-werende kleding ontwikkeld en verkoopt via dealer en hun eigen webshop. In de herfst en wintermaanden zijn de online verkopen altijd zeer laag. Om de verkopen te verhogen hebben wij een mailing opgezet naar bestaande klanten. De mailing met een kortingsactie is verstuurd naar ruim 1000 Nederlandse en Duitse klanten.

Doel: Verhogen omzet.
Resultaat: In deze maand heeft deze campagne ruim € 7000,- opgebracht.

Campagne pakket

Je eigen Campagne voor slechts € 375,- per maand. Wat krijg je ervoor? Bijvoorbeeld elke maand een mailing en een paar social posts. Maar dit stemmen wij af tijdens ons gesprek.

Bundel

Slim content inkopen en adverteren. Met de bundel heb je overzicht in de kosten, kunnen wij snel handelen en besparen wij jouw tijd.

Meer doelen behalen?

Geen probleem, met twee of drie campagne pakketen heb je meer resultaat.

Meld je gratis aan