MKB plein

MKB Consultancy

MKB Juridisch voor optimale zekerheid

Als ondernemer hoef je niet overal verstand van te hebben. Bij de start van je bedrijf komt er veel op je af, en als het eenmaal loopt, verandert dat niet.

Het is daarom goed om vanaf het begin stil te staan bij wat er op juridisch vlak allemaal geregeld moet worden. Of liever: te láten staan. Nadenken over de bedrijfsvorm (eenmanszaak of B.V.) is één ding en het meest voor de hand liggende. Maar hoe stel je algemene voorwaarden op die hout snijden? Wat wordt je procedure als je klanten niet betalen en je achter je geld aan moet? Is jouw product, idee of dienstverlening goed beschermd? Wat als er inbreuk wordt gemaakt op je merk?

Allemaal zaken waarbij je gewoon MKB Juridisch in kunt schakelen. Met meer dan honderd jaar ervaring op dit vlak, is er geen vraag waarop we geen antwoord weten. Onze advocaten, belastingadviseurs en notarissen staan voor je klaar. Zo ben je ervan verzekerd dat je bedrijf op juridisch vlak optimaal kan draaien.

Niet alleen bij de start, maar ook als je onderneming groeit, blijf je te maken houden met de juridische kant van zaken doen.

Als je personeel aanneemt, moet je een arbeidscontract opstellen. Kom je in conflict met een klant of een werknemer, kun je advies en rechtsbijstand goed gebruiken. Wil je een bedrijf overnemen, moet je zeker weten dat dat juridisch correct gebeurt.

Ondernemen is leuk en verrassend en vaak zelfs verrassend leuk. Maar af en toe kom je voor een onaangename verrassing te staan.

Dan is het fijn om te weten dat een team van specialisten achter je staat dat ervoor zorgt dat het best mogelijke scenario wordt uitgevoerd.

Dus: laat dat ‘juridisch dichttimmeren’ maar aan ons over!

Meld je gratis aan