MKB plein

MKB Consultancy

Sparren met verstand van zaken

Boost voor je business nodig? Hebben we allemaal hoor. Hoe fijn is het als je je ideeën, plannen, gedachten én onzekerheden kunt bespreken met iemand die er verstand van heeft? Iemand die het klappen van de zweep kent en al vele ondernemershobbels genomen heeft.

Bij de meeste consultancy-agents begint de teller meteen te lopen. En dat is wat je als beginnend ondernemer, als iemand die erover denkt een bedrijf over te nemen of als iemand die een nieuw idee heeft nu net niet kunt gebruiken.

Wat je wél wilt is een goed gesprek dat leidt tot een goed advies en resultaten. En dat garanderen we. Daarom kost een eerste gesprek sowieso niets en betaal je ons uit de winst die ons werk oplevert. Mooier, toegankelijker en zekerder kan consultancy niet zijn.

Een bedrijf kent verschillende fases. Onze consultants begeleiden je in
elk daarvan. Of je nu een idee hebt en je afvraagt of je er geld mee kunt verdienen of dat je bedrijf zó hard groeit dat je door de bomen het bos niet meer ziet, wij zijn er voor jou én voor jouw bedrijf.

Ben je bezig met de oprichting, de groei, het organiseren van die groei of de persoonlijke ontwikkeling van je mensen; wij weten de weg en kennen óók de pleisterplaatsen op de route.

We ondernemen een tijdje met je mee zodat je terecht komt waar je wilt zijn. Natuurlijk vragen we een bedrag voor onze expertise, wij zijn tenslotte ook ondernemers!

Maar: we gaan pas verdienen als jouw bedrijf dat ook doet. Zó zeker zijn we van ons kunnen. Je betaalt ons uit de winst die we samen generen, je neemt een abonnement of we spreken een winstaandeel af. Je zegt het maar.

Meld je gratis aan