Wat is jouw groeiambitie?

Bij elke fase van ondernemen ontstaan er weer nieuwe vragen, mogelijkheden en uitdagingen. MKB Plein heeft daarom twee praktische groeiroutes voor ondernemers ontwikkeld: Slim Starten en Slim Groeien. Beide vanuit hetzelfde geloof en gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, maar toegespitst op de fase waar jouw bedrijf zich in bevindt.

Groeiroute 1

Slim Starten

Jouw groeiroute naar €100k en verder.

Wij gaan samen aan de slag om het juiste verhaal aan de markt vertellen, meer zichtbaarheid te creëren, voldoende nieuwe klanten te activeren, rust en focus te behouden en niet onbelangrijk geld over te houden. Dit programma is speciaal voor jonge bedrijven (0-5 jr) waarbij €1.000 subsidie beschikbaar is!
Groeiroute 2

Slim Groeien

Vanuit bestaand fundament groeien naar de volgende fase van je bedrijf.

De groeiroute voor ondernemers die planmatig en praktisch willen groeien naar de volgende fase van hun onderneming. Vanuit een helder groeiplan op maat ga je met de juiste snelheid invulling geven aan jouw groeiambitie waarbij we focus aanbrengen in de organisatie, schaalbaarheid creëren door slim digitaal te ondernemen en maximaal rendement te verhogen. Met kennis over actuele subsidies en financieringsmogelijkheden ontzorgen we en begeleiden we de route naar groei. Samen de toekomst in!