MKB Plein

Groeiroute Slim Starten

Wij gaan jou helpen

Het programma Succesvolle Start van het MKB Plein is een aanpak waarbij wij de ondernemer en de onderneming helpen om gestructureerd te kunnen groeien in de eerste fase. De eerste fase van een onderneming is het fundament van de organisatie.

Een ondernemer organiseert de onderdelen in zijn bedrijf waar zijn of haar kennis en talent ligt. Maar buiten deze focus blijven dingen onbewust liggen die wel van vitaal belang kunnen zijn voor de groei.

In ons programma hebben wij 17 fundamentele stappen ontwikkeld. Per stap kan de ondernemer kiezen of deze relevant is voor zijn of haar onderneming. Iedere stap wordt begeleid door een groeicoach. De groeicoach begeleidt de onderneming door de stappen gestructureerd uit te werken.

Ontvang 1000,- euro subsidie

De investering voor het programma Succesvolle Start is normaal € 1250,-. Met de € 1000,- subsidie is de investering slechts € 250,-.

De subsidie is beschikbaar gesteld door de provincie Overijssel en Gelderland om jonge bedrijven, die gestart zijn na 2015, te helpen.

Meld je nu aan voor het programma Succesvol Starten en ontvang € 1000,- subsidie.

Aanmelden

Plan van aanpak

In 4 stappen kunnen wij samen aan de slag.

Stap 1

Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op.

Stap 2

Wij nemen contact met jou op, stellen je een aantal vragen om te bepalen of wij je kunnen helpen en maken wij een afspraak.

Stap 3

Nadat wij een kennismaking gesprek hebben gehad wordt de subsidie aanvraag ingediend.

Stap 4

De subsidie is geregeld en wij kunnen samen aan de slag met het programma Succesvolle Start.

AANMELDEN