A.1 Een succesvolle ondernemer doet gewoon!

“De BV Nederland is miljarden kwijt door opgebrande medewerkers”

Zomaar een kop uit het nieuws!

Nederland heeft maar liefst 17 miljoen inwoners, waarvan er 8,9 miljoen tot de werkende bevolking gerekend kunnen worden. Al deze mensen worden dagelijks blootgesteld aan enorme hoeveelheden informatie die we met ons menselijke vermogen veelal onvoldoende kunnen filteren.

Gevolg hiervan is een overbelasting/ beïnvloeding van ons eigen systeem en een slecht gevoel dat bij lange blootstelling kan leiden tot stress en zelfs burn-out klachten. Op dit moment staan ongeveer 1/3 van de werkzame bevolking geregistreerd als personen met lichte tot zware psychische klachten en stoornissen. Dit betekend dat een kleine 3 miljoen mensen op de één of andere manier te maken heeft met deze klachten. De totale rekening van werkgerelateerd verzuim bedraagt €8,7 miljard. De helft daarvan is het gevolg van verzuim bij een burn-out, pestgedrag en andere psychische ongemakken.

De huidige tijd, die we ook wel de tsunami periode noemen, gaan we niet meer keren en de hoeveelheid data zal alleen maar toenemen door de automatisering en online ontwikkelingen.

We worden een data gedreven maatschappij waarin we met ons menselijk systeem een schil, een filter, moeten creëren zodat beïnvloedingen van buiten handelbaar en positief verwerkt kan worden.

Veel mensen voelen zich ongelukkig door het enorm drukke bestaan van een combinatie tweeverdieners, zorg voor kinderen, mail, vergaderingen, sport, social media, alle vrienden en relaties onderhouden en overige drukke bezigheden en invloeden.

Stress en burn-out klachten zijn het gevolg en medicatie de oplossing!

Echter, een systeem maak je niet weerbaarder door deze plat te leggen met medicatie, maar juist te ontwikkelen op de invloeden die het ondervindt. Dat systeem is ons mentale systeem dat we moeten leren coachen om al die invloeden van deze tsunami periode gewoon te ordenen naar belangrijkheid van beïnvloeding van je brein en lichaam.

Niet de maatschappij is leider over je brein en lichaam, maar dat ben jezelf! Jij bepaalt zelf of je je elke dag goed en gelukkig kunt voelen! Iedereen kan zichzelf gelukkiger laten voelen door coach van zichzelf te worden!

Met behulp van de Gewoon Doen methode helpen ik je jouw systeem te leren coachen.

En wat betekend dat nu voor jouw als ondernemer?

Wat betekent dat Gewoon Doen? Is het iets gewoon ‘DOEN’ of ‘GEWOON’ (lees: normaal) doen?

Beide zijn juist! Om een succesvolle en gelukkige ondernemer te zijn, is grip hebben op je succesfactoren essentieel. Denk hierbij aan je gezondheid, carrière, gezin, relatie(s) en geld, maar ook aan je vrijheid en je persoonlijke ontwikkeling. Waarom doe je wat je doet? Hoe doe je het? En wat wil jij worden en bereiken?

De route van Gewoon Doen leidt je langs alle onderdelen van het leven, die je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak op de juiste bestemming kunnen brengen!

Doe maar gewoon! Gewoon doen!

Contact

Roy Beunk

info@renewmc.nl

Doe de scan en ontvang gratis jouw groeipaspoort

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je kunt groeien. Dat zie je in jouw groeipaspoort!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte met tips en inspiratie voor ondernemers.